Borrelen

Cocktails thuisbezorgd: via deze website bestel je heerlijke cocktails

Cocktails thuisbezorgd

Gallant and More heeft alle cocktails van de website cocktails per post geproefd en was zeer verrast van de smaaksensatie van de cocktails. Wij hadden zelfs nog nooit zo’n lekkere long island iced tea op! De cocktails worden in een fraaie stijlvolle doos thuisbezorgd. Alleen de doos alleen al ervaarde wij als een klein feestje om uit te pakken. De cocktails per post lenen zich daardoor perfect om als relatiegeschenk of voor een (18e) verjaardag als geschenk te geven.

Cocktails thuisbezorgd: Redenen om dit te doen

Waar zullen we beginnen… Allereerst zijn de cocktails thuis van een kwalitatief goed en hoog niveau. De smaken kloppen wat ons betreft perfect. Daarbij hoef je zelf niet allerlei soorten drank en de bijkomende entourage aan te schaffen.

Onze ervaring leert dat mensen vaak met veel van deze dranken blijven zitten en dat deze drank vervolgens niet meer genuttigd wordt (alcoholisten hier niet in meegenomen?). Dit is ook erg zonde van al het geld, sterkere dranken zijn namelijk best aan de hoge prijs.

Tevens pakt het zelf bereiden van cocktails mogelijk minder geslaagd uit dan je van te voren had gedacht. Naast dat het veel werk kost zijn de juiste verhoudingen in een cocktail essentieel voor een prettige smaakbeving. Al vrij snel voeg je teveel van het goede, lees: ‘alcohol’ in de cocktails. Hierdoor worden jij en je gasten al snel teut van de alcohol.

Cocktails thuisbezorgd

#cocktailsperpost

De lekkerste cocktails bestel je eenvoudig en snel bij cocktailsperpost.nl.

Wat kun je hier bij cocktails per post zoal bestellen:

De mogelijkheden lijken eindeloos, welke smaak en hoeveel je maar wil, het kan allemaal. Zelfs alcoholvrij is een optie. De prijsjes zijn in een goede verhouding met de kwaliteit dat je krijgt. De cocktails met alcohol kosten 5,95 per stuk en de cocktails zonder alcohol kosten 4,95 per stuk.

Je hebt de keuze uit het volgende aanbod van trendy en oldskool cocktails:

  • Cosmopolitan
  • Pornstar Martini
  • Sex on the beach
  • Espresso Martini
  • Long Island Icetea (onze favoriet:))
  • Caripirinha
  • Pink Pelican (alcoholvrij)
  • Aloha (alcoholvrij)

De cocktails kun je in de volgende samenstellingen bestellen, afhankelijk van de samenstelling kunnen de prijzen verschillen.

Party Pakket (10 stuks), 4 euro per stuk. Bedoelt om in een  groter gezelschap te drinken vanuit de tube zonder bijgestuurd antourage.

Box samenstellen zodat je zelf verschillende soorten cocktails uit kan kiezen. Dit kan van 1 tot 4 cocktails per doos en voor 1 tot 4 smaken. 5.95 per stuk.

Daarnaast kun je er ook met regelmaat een thema/ feestdag gerelateerde cocktail box bestellen en thuis laten bezorgen, zoals bijvoorbeeld een Vaderdag box.

Ze hebben een mooie cocktailshaker en nootjes die je bij cocktails per post kan bestellen.  

Een persoonlijk kaartje en inpak service is mogelijk. Dit kan ook voor cocktails die je zakelijk of als relatiegeschenk wil gaan geven.

Welke glazen horen bij welke cocktail:

Wij vinden de trends van het serveren van drankjes altijd een lust voor het oog.  Geef hier dus ook vooral je eigen twist aan als je hier zin in hebt. De cocktails per post serveer je in ieder geval op originele wijze als volgt:

Pornstar martini, cosmopolitan en espresso martini: martini glas (van origine ook wel cocktail glas genoemd).

Sex on the beach: hurricane glas

Long Island ice tea, pink pelican, aloha en caipirinha long drink glas. Hopelijk hebben wij je met deze blog overtuigd geïnspireerd om de cocktails per post te gaan bestellen en ben je nu dus in staat om je eigen cocktail party te gaan organiseren! Have fun.