Themafeest

Foute party kleding: kom in stijl met deze tips!

foute party kleding tips

Een foute party: heerlijk gek doen en niemand die raar opkijkt. Voor iedereen die van carnaval houdt een oplossing, omdat het feest op ieder moment van het jaar kan worden gegeven. Ben jij op zoek naar foute party kleding, als man of als vrouw, lees dan verder voor alle tips. Ook als je een fout feest wilt organiseren.

Foute Party kleding: tips

Of je nu naar een foute party gaat of je organiseert er zelf een: de foute party outfit mag dan niet ontbreken. Het prettige aan het uitzoeken van foute kleding is dat het niet hoeft te matchen.

Sterker nog: hoe minder het matcht des te beter het is. Je mag werkelijk alles met elkaar combineren en over elkaar heen trekken. Combineer er lekker op los: van een felgroene broek met paarse stippels en een gouden tanktop met daaronder knalgele teenslippers: alles kan en mag.

Je hoeft geen stijlicoon te zijn. Met een beetje geluk heb je nog een setje kleren liggen die je ooit in de jaren ’80 hebt gedragen.

foute party ketting

#fout

De leukste foute kleding outfits voor een fout feest! Zorg dat je fout voor de dag komt.

Foute party kleding voor heren

Voor de heren onder ons is er van alles op de markt. Van fantastisch vloekende 3-delige pakken met diverse prints, tot een fout trainingspak.

Hoe fouter de printjes, des te meer val je op.

Naast een 3-delig pak, kun je ook kiezen voor een t-shirt met daarop de afbeelding van een harige borst.

En voor de voorzichtige typjes kun je kiezen voor een t-shirt met de tekst ‘Mr. fout!

En als je nog zo’n typische foute kersttrui in je bezit hebt, is dit ook helemaal prima.

foute party kleding man

#fouteman

De leukste foute kleding outfits voor een man! Met dit trainingspak weet je dat je fout zit!

Foute party kleding voor dames

De dames onder ons kunnen heerlijk losgaan met tijgerprintjes, felle hoge sokken en glitterhakjes. En net als voor de heren, zou een fout trainingspak zeker niet misstaan.

Daar waar het voor de meeste heren misschien iets te ver gat om met glitters in de weer te gaan, kan dit voor dames goed uit. Van glittertopjes tot leggings vol met glitters.

En voor de ietwat minder foute dame is er ook het ‘Mrs. Fout’ shirt.

foute party outfit vrouw

#foutevrouw

De coolste en foutste kleding outfits voor een vrouw met lef! Met deze outfit overtref je je foutste dromen!

Geinig kostuum

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is op de markt. Een kostuum behoort ook tot de opties.

Waarom zou je niet gewoon verkleed gaan als banaan, Super Mario, Alien, Koekiemonster of Schoolgirl? Er zijn zoveel uiteenlopende kostuums te vinden: voor ieder wat wils.

Foute party accessoires

De kers op de taart: de juiste accessoires maken jouw foute party kleding helemaal compleet. En ook hier kun je helemaal gek mee doen.

Denk aan een grote foute zonnebril, panty’s in allerlei oogverblindende kleuren of een haarband.

Daarnaast is er heel veel spul op de markt dat ook nog eens licht geeft, zoals lichtgevende armbandjes en kettingen. Hoe meer het flikkert en doet, hoe leuker het is.

Ook zijn er heel veel glow in the dark oplossingen, waardoor je met een bepaalde lichtinval extra opvalt.

En wat te denken van gezichtsverf en oplichtende haargel: het is allemaal te koop! En als je dan toch met je haar aan de gang gaat is het wel zo cool om een grote kuif te maken of een Afrolook te creëren.

foute party hanekam

#hanekam

De leukste foute kleding accessoires voor een fout feest! Zorg dat je fout voor de dag komt.

Een foute party organiseren doe je zo!

Voute muziek = de sfeermaker!

Beschik jij over een aardige muziekinstallatie, dan ben je er al bijna. De playlist is het enige wat je dan nog nodig hebt. Start Spotify op en zoek op ‘foute party’. Een kind kan de was doen. En wat kom je dan zoal tegen? Het volgende:

  • Aqua – Barbie Girl
  • Spice Girls – Wannabe
  • DJ Paul Elstak
  • ABBA – Dancing Queen
  • Boney M – Daddy Cool
  • Technohead – I Wanne Be A Hippy
  • Vanilla Ice – Ice Ice Baby
  • Eifel 65 – Blue (Da Ba Dee)
  • Backstreet Boys – I Want I That Way
  • Westlife – Uptown Girl

Decoratie voor jouw foute feest!

Aan decoratie mag het absoluut niet ontbreken. Haal het oude boerenbond servies maar weer van het zolder. Trek oude LP’s uit de muziekcollectie en plak ze tegen de wand. Koop ballonnen met LED-verlichting. Leg een felgekleurde rode loper voor de deur. Zorg voor confetti-kanonnen.

Gooi een stucloper op de vloer en donder er een paar bussen verf overheen, het liefst zo hysterisch mogelijk.

En wat te denken van een opblaasbare palmboom. Ook kun je denken aan plastic ijsblokjes in alle kleuren en feest rietjes (bv penisrietjes) die het daglicht niet kunnen weerstaan. Ook kun je los met glow in the dark stickers, plak die overal waar je maar kan.

En vergeet zeker niet een discobal op te hangen, zodat je gasten echt niet meer weten waar ze moeten kijken. We kunnen nog wel even doorgaan, je snapt dat er een hoop te koop is.

Foute party’s in Nederland

Heb jij niet een talent om een goed fout feest te organiseren? Geen probleem. Dat kunnen anderen heel goed, getuige de volgende populair bezochte foute feesten. Nodig je vrienden uit, dos je flink maf uit & go for it!

Q-music foute party

Ieder jaar weer is het raak: Q-music foute party. In 2022 vond het feest op ‘Foute Vrijdag’ plaats, een feest waar jaarlijks ongeveer 40,000 mensen compleet uit hun dak gaan op de ‘muziek’ van o.a. de Snollebollekes, DJ Paul Elstak en meer van dat gespuis.

Het Foute Feest

De Winkel van Sinkel is al jaren de plek waar je moet zijn. Dit monumentale pand in hartje Utrecht is jaarlijks de plek om je foute vrienden op te trommelen voor een weergaloze avond.

En helemaal niet gek om alhier je vrijgezellenparty te vieren, dan val je in ieder geval niet op als vrijgezel.

Heb jij al zin in je komende foute party? Met de foute party kleding tips, moet dat bijna wel!

Geef een reactie