Feest

Origineel idee voor een vrijgezellenfeest thuis

vrijgezellenfeest thuis

Vrijgezellenfeest ideeën, daar hebben wij het juiste antwoord op. We hebben diverse tips voor het organiseren van dit geweldige feest!

Het budget, de locatie en genodigden zijn reeds bekend. Nu komt het tot de invulling van het vrijgezellenfeest. Dit hoeft helemaal niet duur en ordinair te zijn. 

Wij hebben de beste vrijgezellenfeest ideeën/tips voor jou op een rijtje gezet!

Tip 1: Iedereen bereid een aantal hapjes en neemt deze mee naar het vrijgezellenfeest

Als bekende van de vrijgezel weet je maar al te goed wat diegene lekker vind. Bespreek met de groep wie wat klaarmaakt. Dit kunt u thuis al klaarmaken. Het hoeft dan alleen nog maar worden opgewarmd of netjes opgediend te worden.

Daarnaast is het een idee om te gourmetten of te fonduen met z’n allen.

#bachelor

De leukste t-shirts voor een vrijgezellenfeest! Gênante teksten…

Tip 2: Spelletjes ideeën voor het vrijgezellenfeest aan huis

Om de avond een invulling te geven, kunnen er een aantal (vrijgezellenfeest) spelletjes worden gedaan. Leuk is om de spellen gericht te laten zijn op de vrijgezel.

Zo kan het spelletje hints worden gedaan, of maakt u een eigen spel. Voor een overzicht aan vrijgezellenfeest spelletjes, kijk je hieronder.

Uiteraard is een drankspelletje op een vrijgezellenfeest ook meestal gewenst. Zo is het populaire peerpong een mooie invulling. De bedoeling van dit spel is dat er twee teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk balletjes bij de tegenstander in het volle bekertje te krijgen. Eenmaal raak mag de tegenstander dit volle bekertje (cup) leegdrinken.

#spelletjes

De leukste spelletjes & attributen voor een vrijgezellenfeest! Hilariteit gegarandeerd.

Tip 3: Vrijgezellenfeest in de tuin

Of u het nu winter of zomer is. Hoe lekker is het om heerlijk buiten te zitten. Samen genieten bij een knisperend vuurtje, meezingen met de muziek, genietende van een drankje.

Gallant & More heeft een aantal tips voor u als u het in de tuin wilt vieren.

tuinfeest winter
Feest in de tuin (vrijgezellenfeest)

Tip 4: Zorg voor een lekkere cocktail

Waarschijnlijk weten jullie maar al te goed, welke cocktail de vrijgezel echt het allerlekkerst vind. Zorg voor voldoende ingrediënten om voldoende cocktails te maken.

Daarnaast kun je ook een cocktailshaker inhuren, welke op locatie de lekkerste cocktails shaket vanuit de mobiele cocktailbar.

Nog chiquer is om een mobiele champagnebar in te huren. Hiervoor kunt u terecht bij “Buitengewoon Bubbels”.

Tip 5: Extra accessoires voor een geslaagd vrijgezellenfeest thuis

Om alle leuke momenten vast te leggen, kunnen er her en der wat wegwerpcamera’s neer worden gelegd. Zo kan iedereen de meest hilarische momenten vastleggen.

Als rode draad door de dag/avond kunt u voor de vrijgezel een t-shirt bestellen, met daarop allerhande opdrachten. Deze kunnen dan op het t-shirt afgevinkt worden. En vergeet uiteraard niet de vrijgezellenfeest versiering.

🔖 Lees ook: de traditie van ’t vrijgezellenfeest

Tip 6: Workshops

Er zijn verschillende workshops welke prima passen bij een vrijgezellenfeest aan huis.

Zo kan er gedacht worden aan de volgende workshops: koken, make-up, cup cakes versieren, paaldansen, pokeren, cocktails shaken, mind readen en nog veel meer!

Pokeren tijdens het vrijgezellenfeest
Pokeren tijdens het vrijgezellenfeest

GOUDEN TIP: Privé ober voor de vrijgezel

Heel uniek is om een privé ober in te huren voor de vrijgezel. De vrijgezel zal het aan niets ontbreken.

Hierbij kunt u denken aan het serveren van drankjes, hapjes en meer. De vrijgezel zal flink in de watten worden gelegd, want daar gaat het uiteindelijk om. U kunt bij Gallant & More een galante ober inhuren.

One thought on “Origineel idee voor een vrijgezellenfeest thuis

  1. Vrijgezellenfeest.Events schreef:

    Beste Frank,

    Leuk artikel heb je geschreven. Wellicht ook leuk om te noemen: er zijn tegenwoordig ook tal van apps te downloaden voor citygames die heel erg geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten.

    Neem ook eens een kijkje op onze site als je tijd hebt: https://www.vrijgezellenfeest.events. Daar staan tal van activiteiten voor zowel mannen als vrouwen. Wellicht een toevoeging voor je lezers!

Geef een antwoord