Feest

Origineel idee voor een vrijgezellenfeest thuis (10 tips)

vrijgezellenfeest thuis

Vrijgezellenfeest ideeën, daar hebben wij het juiste antwoord op. We hebben diverse tips voor het organiseren van dit geweldige feest!

Het budget, de locatie en de genodigden zijn reeds bekend. Nu komt het aan op de invulling van het vrijgezellenfeest. Dit hoeft helemaal niet duur en ordinair te zijn.

Wij hebben de beste 10 vrijgezellenfeest ideeën/tips voor jou op een rijtje gezet!

Tip 1: Iedereen bereid een aantal hapjes en neemt deze mee naar het vrijgezellenfeest

Als bekende van de vrijgezel weet je maar al te goed wat diegene lekker vindt. Bespreek met de groep wie wat klaarmaakt. Dit kunnen jullie thuis al klaarmaken. Het hoeft dan alleen nog maar opgewarmd of netjes opgediend te worden.

Daarnaast is het een idee om met z’n allen te gourmetten of te fonduen.

tshirts vrijgezel

#bachelor

De leukste t-shirts voor een vrijgezellenfeest! Gênante teksten…

Tip 2: Spelletjes ideeën voor het vrijgezellenfeest aan huis

Om de avond invulling te geven, kunnen jullie een aantal (vrijgezellenfeest) spelletjes doen. Het is leuk om de spellen gericht te laten zijn op de vrijgezel.

Bijvoorbeeld het spelletje hints, of jullie kunnen een eigen spel bedenken. Bekijk via het volgende blog populaire en leuke vrijgezellenfeest spelletjes, voor nog meer inspiratie.

Uiteraard is een drankspelletje op een vrijgezellenfeest ook vaak gewenst. Een populaire keuze is bijvoorbeeld beerpong. Het doel van dit spel is dat twee teams tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk balletjes in het volle bekertje van de tegenstander te krijgen. Zodra raak, moet de tegenstander dit volle bekertje (cup) leegdrinken.

Tip 3: Vrijgezellenfeest in de tuin

Of het nu winter of zomer is, het is heerlijk om buiten te zitten. Samen genieten bij een knisperend vuurtje, meezingen met de muziek en genieten van een drankje.

Gallant & More heeft een aantal tips voor jou als je het in de tuin wilt vieren.

tuinfeest winter
Feest in de tuin (vrijgezellenfeest)

Tip 4: Zorg voor een lekkere cocktail

Waarschijnlijk weten jullie maar al te goed welke cocktail de vrijgezel echt het allerlekkerst vindt. Zorg voor voldoende ingrediënten om genoeg cocktails te maken.

Daarnaast kunnen jullie ook een cocktailshaker inhuren die op locatie de lekkerste cocktails maakt vanuit de mobiele cocktailbar.

Nog chiquer is het om een mobiele champagnebar in te huren. Hiervoor kunnen jullie terecht bij “Buitengewoon Bubbels”.

Tip 5: Extra accessoires voor een geslaagd vrijgezellenfeest thuis

Om alle leuke momenten vast te leggen, kunnen er her en der wat wegwerpcamera’s neergelegd worden. Zo kan iedereen de meest hilarische momenten vastleggen.

Als rode draad door de dag/avond kun je voor de vrijgezel een t-shirt bestellen met daarop allerhande opdrachten. Deze kunnen dan op het t-shirt afgevinkt worden. Vergeet uiteraard ook niet de versiering voor het vrijgezellenfeest.

Tip 6: Workshops

Er zijn verschillende workshops die perfect passen bij een vrijgezellenfeest aan huis.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende workshops: koken, make-up, cupcakes versieren, paaldansen, pokeren, cocktails shaken, mindreaden en nog veel meer!

Pokeren tijdens het vrijgezellenfeest
Pokeren tijdens het vrijgezellenfeest

Tip 7: Maak een video voor de vrijgezel

Maak een leuke video als herinnering voor de vrijgezel. Het kan een compilatie zijn van grappige en gedenkwaardige momenten die jullie samen hebben gedeeld. Je kunt ook familie en vrienden vragen om een speciale boodschap op te nemen voor de aanstaande bruid of bruidegom. Deze video zal een prachtig geschenk zijn dat de vrijgezel kan koesteren.

Tip 8: Karaoke

Een karaoke-avond kan ook voor veel plezier en hilariteit zorgen. Er zijn tegenwoordig veel apps en online platformen waar je karaoke tracks kunt vinden. Dit is een leuke en interactieve manier om de avond door te brengen.

uitnodiging vrijgezellenfeest

#uitnodiging

De leukste uitnodigingen voor een vrijgezellenfeest!

Tip 9: Herinneringsboek maken

Een andere unieke tip is om een herinneringsboek te maken. Vraag alle gasten om een foto of bericht te brengen dat ze in het boek kunnen plakken. Dit zal een mooie herinnering zijn voor de vrijgezel.

Tip 10: Verwen de vrijgezel

Organiseer een verwenmoment voor de vrijgezel. Dit kan een schoonheidsbehandeling zijn, een massage of zelfs een speciaal diner dat voor hem of haar is bereid. Het belangrijkste is dat de vrijgezel zich speciaal en geliefd voelt.

Maak er een feestje van!

Met deze tips voor een origineel vrijgezellenfeest thuis heb je genoeg inspiratie om een onvergetelijke dag te organiseren. Van het bereiden van heerlijke hapjes tot het spelen van leuke spelletjes, er zijn talloze mogelijkheden om het feest speciaal te maken.

Als je het feest in de tuin wilt vieren, biedt Gallant & More handige tips om van de buitenruimte een feestelijke plek te maken. Vergeet ook niet om de favoriete cocktail van de vrijgezel te serveren en maak gebruik van accessoires zoals wegwerpcamera’s en een speciaal t-shirt met opdrachten.

Daarnaast zijn er workshops zoals koken, make-up en cocktails shaken die het vrijgezellenfeest extra bijzonder kunnen maken. Maak een leuke video als herinnering en zorg voor een hilarische karaoke-avond met behulp van online karaoke tracks.

Een herinneringsboek en een verwenmoment voor de vrijgezel zijn andere manieren om het feest persoonlijk en speciaal te maken.

Met al deze ideeën ben je goed op weg om een vrijgezellenfeest thuis te organiseren dat de vrijgezel en alle gasten nog lang zal bijblijven. Veel plezier met het plannen en geniet van een geweldige dag vol gelach en bijzondere momenten!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Welk idee voor een vrijgezellenfeest thuis spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

One thought on “Origineel idee voor een vrijgezellenfeest thuis (10 tips)

  1. Beste Frank,

    Leuk artikel heb je geschreven. Wellicht ook leuk om te noemen: er zijn tegenwoordig ook tal van apps te downloaden voor citygames die heel erg geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten.

    Neem ook eens een kijkje op onze site als je tijd hebt: https://www.vrijgezellenfeest.events. Daar staan tal van activiteiten voor zowel mannen als vrouwen. Wellicht een toevoeging voor je lezers!

Geef een reactie