Cadeau

Kerstcadeaus voor vrouwen: 10 X verrassend goede tips!

kerstcadeaus voor vrouwen

Kerstcadeaus voor vrouwen: waar moet je beginnen? Want zeg nou zelf? Een kerstcadeau voor een vrouw kopen lijkt makkelijker dan het in werkelijkheid vaak is. Je wilt toch graag je vrouw, moeder, dochter, nicht, tante of vriendin iets geven waar ze echt blij van wordt en wat ze niet snel voor zichzelf koopt. Dat verdient elke powervrouw!

In deze tijd van overconsumeren vinden wij het tevens belangrijk dat je een kerstcadeau koopt van goede kwaliteit en waar ze lang plezier van kan hebben.

Kerstcadeaus voor vrouwen: voor ieder type vrouw een presentje

Om te beginnen is het goed om stil te staan bij wat voor type de vrouw is waarvoor jij een spetterend kerstcadeau (lees ook: klein kerstcadeautje kopen) wil kopen.

Is ze stoer? Een mode fanaat? Make-up addict? Sportief? Een tuinierder? Een lezer? Een vrouw die van entertainment houdt? Een keukenprinses? De creabea of iemand die van de laatste gadgets houdt?

Voor al deze liefhebbers hebben wij de kerstcadeautips van 2018 op een rij gezet.

  • De stoere vrouw, deze vrouw verdient een mooie MYOMY paperback, een horloge van Cluse, kaartjes om te gaan skydiven, een nieuwe hoodie van haar favoriete merk.
  • De mode fanaat, deze ijdele en verzorgde vrouw wordt stapelgek van de laatste gifts op mode gebied. Denk dit jaar als kerstcadeau voor deze type vrouw aan een fancy taille riem, een nieuwe clutch (eventueel van haar favoriete merk), stijlvolle sieraden of aan een teddy coat, cashmere sjaal en/of poncho.
  • De make-up addict wordt lyrisch van een mooie classy rode lipstick, oogschaduw pallet van Charlotte Tilbury en de winterkleuren nagellak van Chanel.
  • De sportieve vrouw, deze vrouw houdt wel van snelheid en beweging. Deze vrouw verdient een smartwatch, sportoutfit, boek van/ over haar sportheld of een boek met informatie over gebieden waar je de desbetreffende sport perfect uit kan oefenen
  • De tuinierder, haar maak je blij met natuurlijk nieuwe planten, boeken met informatie over tuinieren, abonnement van een vakblad, cadeaubon voor bijvoorbeeld de Intratuin, nieuwe werkhandschoenen, een paar kekke laarzen of tuinwerkgerei.
  • De lezer, boeken, boeken en nog eens boeken. Een boek blijft een zeer gewaardeerd cadeau onder de meeste mensen, maar voor de boekenverslindster het meest in het bijzonder. Elk jaar weer verschijnen er nieuwe bestsellers die deze boekenliefhebster maar al te graag zou willen krijgen voor de kerst. Voor een boekenlezer kan het ook tof zijn om als cadeau samen met haar naar een lezing te gaan van haar favoriete schrijver/ schrijfster
  • De entertainment vrouw, haar kun je het beste meenemen naar een cabaretvoorstelling, een concert, een vermakelijke film. Of als zij dit nog niet heeft, geef een Netflix of Videolamd abonnement cadeau.
  • De keukenprinses, de nieuwste keukenmachine, een groffe houten snijplank, vlijmscherpe nieuwe messen, keukengerei van de gezellige winkel Dille en Kamille of een nieuw receptenboek. Wij zeggen doen!
  • De creabea, wil het liefst spullen hebben die ze voor haar hobby kan gebruiken. De meeste vrouwen hebben vaak al veel spullen voor de desbetreffende hobby. Wees creatief en koop iets waar moeilijker aan te komen is voor deze hobby. Zoals speciaal wol uit Noorwegen voor de breier of speciale verf uit Italië voor de schilder.
  • De gadgetfreak, deze vrouw verdient een nieuwe smartwatch, PlayStation/X-box of ander spelcomputer of spel, een draadloze koptelefoon, een Nespresso machine of een luxe pasjeshouder.
Mooi ingepakt cadeau
Mooi ingepakt cadeau

Presentje voor iedere vrouw

Mocht je na het lezen van bovenstaand nog niet goed weten wat je als kerstcadeau wil gaan bestellen (lees ook: beste websites voor ’t bestellen van kerstcadeaus)! Dan hebben wij voor jou nog wat algemenere cadeautips verzameld.

Iedere vrouw houdt bijna wel van een wijntje op zijn tijd, een heerlijk parfum, mooie sieraden en lekker eten. Dus met een cadeau op dit vlak zit je ook altijd goed!

? Lees ook: kerstcadeau voor een man

Het beste kerstcadeau idee van alle kerstcadeaus voor vrouwen

Maar het meest geschikte cadeau voor de vrouw is het cadeau geven van een gastheer voor een dag/ochtend/middag/avond/nacht.

De gastheer kan iedere vrouw van alle gemakken voorzien op ieder willekeurig feest. Elke vrouw verdient dit cadeau voor hetgeen zij allemaal wel niet voor anderen doet;)

Gastheer met kerst

Mocht je met kerst zelf een gastheer kunnen gebruiken die jouw feestdagen onvergetelijk maakt? Twijfel niet en vraag dan vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden via de website van Gallant & More.

Kerstcadeaus voor vrouwen: dit waren ze!

Geef een reactie