Feest

Personeelsfeest organiseren: onze tips

personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren? Het jaar 2018 is begonnen en dat betekent voor de meeste bedrijven dat er weer ‘nieuw’ budget is om een personeelsfeest te organiseren. 

Of het kan natuurlijk ook zo zijn dat het bedrijf dit jaar een jubileumjaar haalt. Dan heb jij nog meer redenen om het personeelsfeest groots aan te gaan pakken!

Tips uniek personeelsfeest organiseren

Wij zouden Gallant and More niet zijn als wij jou met deze blog niet op weg zouden helpen met het organiseren van het ultieme personeelsfeest.  

Met behulp van deze blog vol met waardevolle tips zorgen wij ervoor dat jij het bedrijfsuitje tot in de puntjes goed kan organiseren.

personeelsfeest uitnodiging

#uitnodiging

Een personeelsfeest organiseren, bijvoorbeeld omdat iemand 12,5 jaar in dienst is? Stuur een leuke uitnodiging!

Locatie bedrijfsfeest

De eerste stap voor het organiseren van het unieke personeelsfeest is het bepalen van de locatie! Je kunt denken aan verschillende locaties, zoals horecagelegenheden, kastelen, partyboten en zelfs dierentuinen. Welke locatie bij jou personeelsfeest past is afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Met een klein bedrijf kun je vaak gewoon terecht bij een lokale horeca gelegenheid.

Met een grotere groep personeel ben je al sneller aangewezen op locaties die zich beschikbaar stellen voor de ‘grotere’ bedrijfsfeesten.

Op internet kun je tal van aanbieders vinden in de omgeving van jou bedrijf, waarvoor je hier terecht kunt. Gallant and More is er echter zelf voorstander van om hoe groot je bedrijf ook is, jouw unieke bedrijfsuitje juist op het bedrijf zelf plaats te laten vinden!

Personeelsfeest organiseren? Een partyboot is leuk!
Partyboot huren

Voordelen personeelsfeest organiseren op eigen locatie

Gallant and More bestaat inmiddels al weer een aantal jaren en in deze jaren heeft Gallant and More al meerdere malen de bediening voor zich mogen nemen op bedrijfsfeestjes die op het bedrijf zelf plaats vonden.

Onze ervaring is dat de medewerkers het erg leuk vinden om in een informele setting op de werkplek zelf feest te vieren. De impact van het bedrijfsfeest is daarnaast ook groter dan op een feestlocatie elders.

Organiseren personeelsfeest op eigen locatie

Waar moet je aan denken bij het organiseren van het personeelsfeest op eigen locatie? Om het bedrijfsfeest groots en uniek aan te pakken zal het bedrijf  omgetoverd dienen te worden tot een echte feestlocatie!

Dit doe je door het bedrijf feestelijk aan te kleden. Je kunt ervoor kiezen om de aankleding in een bepaald thema te doen, dit zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en een compleet andere wereld op het feest. (zie ook artikel themafeest voor tips).

Deze aankleding met het bijbehorende thema kun je zelf organiseren samen met je collega’s/medewerkers, maar je kunt er ook voor kiezen om de aankleding uit te besteden aan de hiervoor in te huren professionals.

Carnaval als thema

Benodigdheden bedrijfsfeest

Naast de aankleding is er meer nodig om het personeelsfeest uniek en geslaagd te maken. Vergeet daarom vooral de volgende belangrijke ingrediënten niet:

  • Bar (creëren of inhuren waar vandaan de obers van Gallant and more alle genodigden kunnen voorzien van een drankje)
  • Hartelijk ontvangst met een feestelijk welkomstdrankje
  • Plek voor een speech
  • Een DJ/band of een combinatie hiervan die voor de entertainment zorgen.
  • Hapjes
  • Presentje voor de medewerkers
  • Amusement voor de niet dansers, zoals een casinotafel/tafelgoochelaar
  • Artiest/optreden einde van de avond, kondig dit aan het begin van de avond aan om vroegtijdige feest verlaters zoveel mogelijk te voorkomen.

Personeelsfeest organiseren? Gallant and More denkt met jou mee

Gallant and More staat voor jou klaar om met jou mee te denken over de organisatie van het bedrijfsfeest. Wij kunnen jou naast het verzorgen van de bediening op jouw bedrijfsfeest, adviseren over de inkoop van de drankjes, catering, aankleding en noem het maar op!

Nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor en wellicht zien wij jou binnenkort op je  unieke georganiseerde bedrijfsfeest.

Geef een reactie