Cadeau

Deze tassen draag je mee tijdens wandeltochten

tas wandeltochten

Wandelen is hot. Daarmee bedoelen we niet dat je het er alleen maar warm van krijgt, maar dat het vooral een populaire sport is die steeds meer mensen ontdekken. De paden en lanen worden alsmaar drukker, wandelaars steeds meer gezond van lijf en leden. Dus wat houdt jou nog tegen? 

Wandelen is samen met fietsen en hardlopen en een workout doen, een sport die in deze tijd voorhanden ligt. Slechts een paar goede wandelschoenen en goeie zin zijn nodig om er op uit te gaan. Toch is er nog een attribuut dat erg belangrijk is: een comfortabel te dragen tas. Met name omdat het belangrijk is dat je op deze manier niet alleen een thermoskan koffie kan meenemen, maar vooral een flesje water, een extra paar sokken, een regenjack, een energiereep, een paar boterhammen, plakken bananenbrood of wat fruit. Om maar iets te noemen. Stop dat allemaal in een mooi waterdichte Rains rugzak en je kunt die paden op. 

Zonnebrand en flesje water in crossbodytas

Het wordt vaak onderschat wat ervoor nodig is om een flink eind te kunnen wandelen. Wie daar werkelijk een paar uur voor uittrekt, heeft goede spullen nodig zoals die wandelschoenen en een comfortabele en ademende outfit én die tas. Dat kan ook best een crossbody tas zijn als je dat makkelijker dragen vindt. Zorg in ieder geval voor de nodige voeding en voldoende drinken. Denk ook aan zonnebrand, een tekenpen, pleisters en eventueel een petje als je die nog niet direct opzet. Vooral bij felle zon is het belangrijk jezelf daar op alle mogelijke manieren tegen te beschermen. 

Verbeter je conditie met wandelen

Je begrijpt dat het in dit geval vooral om sportief wandelen gaat. Er zijn verschillende benamingen voor zoals powerwalking, fitwalking en nordic walking met stokken. Hoe je het ook noemt en voor welke vorm je ook kiest, bij sportief wandelen loop je in een stevig tempo van ongeveer zes tot negen kilometer per uur. Je armen bewegen hierbij mee. Op deze manier leg je een flink aantal kilometers af, die je in de loop der tijd opbouwt. Een goede wandeltechniek is hierbij geen overbodige luxe. Het is overigens niet de bedoeling dat je totaal buiten adem raakt, je moet wel fijn met elkaar kunnen blijven praten, maar als je kiest voor sportief wandelen is het wel de bedoeling dat je conditie en uithoudingsvermogen hiermee verbeteren. 

Alles voor de picknick in een Tommy Hilfiger tas

Veel mensen zien wandelen eerder zitten dan hardlopen en daar is wel wat voor te zeggen. Je loopt met wandelen minder snel blessures op omdat het een veel minder grote aanslag is op je pezen, spieren en gewrichten. Bovendien is er nog eens tijd voor een versnapering als een welkome pauze. Misschien over een tijdje weer op een terras, momenteel kan een picknick volstaan. Dat is net zo leuk, lekker en heel gezellig. Dan is de consequentie wel dat je wat meer bagage bij je hebt die eerste kilometers tot aan de koffiepauze of lunchpauze, maar dat mag de pret niet drukken. Met een goede en stevige tas hoeft dat geen probleem te zijn. En ze zijn er ook nog eens in prachtige modellen en kleuren zoals de Tommy Hilfiger tas geschikt voor sportieve doeleinden. Het bekende rood, blauw en wit waar het label zijn handelsmerk van heeft gemaakt, past bij iedereen. Deze tassen hebben altijd een sportief uiterlijk. Tijd dus om de wandelschoenen aan te trekken en een gat in de dag te wandelen. Veters strikken, het juiste shirt aan, regenjack in de rugzak, petje op en gaan! 

Geef een reactie