Eten en drinken

Boeken over gerechten met kaas, en koken met kaas: 2 tips!

boeken over koken met kaas

Ben je op zoek naar een boek over gerechten met kaas, of een boek over koken met kaas? Zoek dan niet verder! Hieronder hebben wij de 2 allerbeste Nederlandstalige boeken uiteengezet voor je. Van elk boek krijg je een verslag, van wat je ervan kunt verwachten. Koken met kaas is gemakkelijker dan je mogelijk denkt, en gerechten met kaas zijn lekkerder dan je voor mogelijk kunt houden!

Boeken over gerechten met kaas, en koken met kaas: heerlijk leesvoer!

Ben jij straks de eigenaar van een van deze 2 topboeken over kaas en wat je met kaas in de keuken kunt doen? Wellicht wel, en indien zo, dan wensen wij je zeer veel genot van alle kaasgerechten die je vanaf nu zelf kunt gaan maken.

Kaas. Meer dan 130 vernieuwende recepten van Paul Gayler

Paul Gayler is een internationaal bekende kaasexpert, die je in dit boek kennis laat maken met meer dan 130 gerechten die op kaas zijn gebaseerd of waar kaas in is verwerkt.

De gerechten die in dit boek zijn opgenomen zijn zeer gevarieerd. Denk hierbij aan pasta’s, vleesgerechten, visgerechten, groenteschotels, sausen, desserts, soepen, salades, en nog veel meer!

Kaas. Meer dan 130 vernieuwende recepten van Paul Gayler

#recepten

Voor al deze gerechten zijn zowel bekende als minder bekende kaassoorten gebruikt. Een blauwe kaas in combinatie met de zoete siroop van een pecan notentaart, of gesmolten mozzarella, met geroosterde prei en rode uit.

Paul Gayler geeft je in dit boek fantastische combinaties van kaas en andere ingrediënten, waarmee hij de ene smaaksensatie na de andere weet te toveren.

Dit kun jij straks ook, als je dit boek hebt gelezen, want je hoeft beslist geen top kok te zijn om deze recepten zelf te kunnen maken! Dit boek is te krijgen als hardcover versie, en wel voor een bedrag van 19,95 euro.

Culinair koken met kaas van Chester Hasting

In Culinair koken met kaas vind je de beste kazen ter wereld in 90 recepten. Ook dit is een erg mooi boek, met goede overzichten van allerlei soorten kazen die er zijn, van hard tot zacht, van witgeel tot blauw, en van bekend tot minder bekend.

Culinair koken met kaas van Chester Hasting

#culinair

Daarnaast wordt in dit boek ook goed aangegeven welke kazen je in welke gerechten kunt gebruiken. De uitleg in dit 224 pagina’s tellende boek is met recht goed te noemen.

Je krijgt steeds goede achtergrondinformatie, en prachtige foto’s van de gerechten. Dit boek is een tientje goedkoper dan het hiervoor beschreven boek.

De prijs van Culinair koken met kaas van Chester Hasting is dus 24,95 euro. Ook dit boek komt als hardcover, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het krullen en vouwen van de kaft van het boek.

Geef een reactie