Eten en drinken

Boeken over Spaanse gerechten: dit zijn de 14 beste!

boeken over spaanse gerechten

De beste boeken over de Spaanse gerechten en de Spaanse keuken hebben we in dit artikel voor je op een rij gezet. Spaans eten is heerlijk, en dat kan als je op vakantie bent in dit prachtige en zonovergoten land, maar kan net zo goed thuis, met behulp van deze geweldige boeken. Of het nou om tapas gaat of om paella, met de informatie en recepten uit deze boeken leer jij hoe je perfect Spaans moet koken! Verras je gezin, je familie, vrienden en gasten met de lekkerste Spaanse gerechten. Denk hierbij een voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, desserts, bijgerechten en tussendoortjes.

Boeken over Spaanse gerechten: genieten maar!

Met deze boeken leer je hoe je allerlei soorten Spaanse heerlijkheden moet maken, en wees gerust, want dit is beslist niet moeilijk! Ook worden de verschillende regio’s in Spanje onder de loep genomen, die allemaal zo hun bijzonderheden en specifieke gerechten kennen.

Met de boeken die we in dit artikel aanhalen kun je straks eenvoudig rondom het land koken. Verder heeft een deel van deze boeken over Spaanse berechten goede aandacht voor passende Spaanse wijnen. Immers, goede gerechten mogen samengaan met goede wijn!

En voor de geïnteresseerden onder ons is er in enkele van deze boeken over Spaanse gerechten ook informatie en uitleg over het land zelf, haar bevolking, de cultuur en de eetgewoontes.

Bekijk nu welke van deze titels jou het meeste aanspreken, en bestel je favoriete boek of boeken over Spaanse gerechten vandaag nog. Via Bol.com natuurlijk!

Minibijbel – Spaanse keuken van Pepita Aris

Spanje heeft vele traditionele gerechten en streekgerechten, en daar laat dit boek je kennis mee maken. Denk hierbij aan aardappeltortilla, klassieke paella, gezouten kabeljauw met allioli, patatas bravas, gekruide eend met erwten, en empanadillas.

Deze minibijbel, met louter Spaanse gerechten, bevat recepten voor alledaagse maaltijden voor het gezin, maar ook geweldige recepten voor complete feestmaaltijden, en uiteraard recepten voor tapas!

Pepita Aris laat je kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje, zodat jij, je gezinsleden en je gasten altijd goed te eten hebben als je kiest voor de Spaanse keuken.

Minibijbel – Spaanse keuken van Pepita Aris

#foto’s

In totaal zijn er in dit boek 150 klassieke recepten opgenomen, uit alle delen van Spanje. Daarbij zijn ook meer dan 500 zeer mooie kleurenfoto’s opgenomen bij alle recepten.

Tezamen met de heldere stap-voor-stap aanwijzingen moet het je gaan lukken om de recepten uit dit boek succesvol te gaan maken! Haal de authentieke Spaanse keuken nu in huis met dit boek, en leer eenvoudig hoe je in een handomdraai de meeste lekkere Spaanse gerechten op tafel kunt zetten.

Voor 24,50 euro ben jij al de eigenaar van deze minibijbel over de Spaanse keuken, en dan krijg je ook nog eens een prachtige hardcover variant. Totaal krijg je 256 pagina’s aan leesvoer. Eén beoordeling tot nu toe over dit boek op de website van Bol.com: 5 sterren!

De Spaanse Keuken van Ria van Eijndhoven

Met de recepten uit dit boek kun je werkelijk alle kanten op. En je zult nog verbaasd staan hoe gemakkelijk het is om ze in je eigen keuken te maken. Je krijgt in dit kookboek van Ria van Eijndhoven recepten voor allerlei soorten gerechten.

Voorgerechten, soepen, eenpansmaaltijden, en dan zoals deze aan de Spaanse kust en op de Spaanse eilanden worden gegeten, maar ook vele specialiteiten uit het binnenland, en gerechten met wild, gevogelte en vlees zijn opgenomen in De Spaanse Keuken. En uiteraard… een goed recept voor paella mag niet ontbreken in dit boek, en dat doet het dus ook niet.

Goed aan dit boek is verder dat er informatie is opgenomen over het land en haar bevolking. Handig voor als je Spanje nog niet zo goed kent.

De Spaanse Keuken van Ria van Eijndhoven

#eetgewoonte

Uiteraard komen daarbij ook de eetgewoontes aan bod, en dat is dan weer interessant in het geval je naar Spanje mocht afreizen, voor vakantie bijvoorbeeld.

Al bij al niet heel veel recepten in dit boek, maar mocht je een boek over de Spaanse keuken willen kopen, dat zowel recepten als informatie over het land, de bevolking, de tradities en de eetgewoontes bevat, dan is dit een zeer interessant boek, en misschien wel een hele logische aankoop!

Voor het prijsje hoef je het in ieder geval niet te laten, want voor maar 8,45 euro komt deze 143 pagina’s tellende hardcover jouw kant op. Tot nu toe werd dit boek 1 keer beoordeeld, en wel met de maximale 5 sterren.

Sabor Sabor – de nieuwe Spaanse keuken van Sandra Alvarez

Kijk, dat is nou weer zo’n verrassend modern kookboek, dat uitnodigt om gelezen te worden. Alleen al de prachtige fotografie nodigt je direct nog uit om te gaan koken.

Sandra Alvarez ontdekte bij MasterChef Holland dat haar Spaanse recepten veel aandacht en waardering kregen. Haar recepten in dit boek zijn tot stand gekomen door haar oorspronkelijke familierecepten eenvoudiger, moderner en gezonder te maken.

Sabor Sabor – de nieuwe Spaanse keuken van Sandra Alvarez

#traditioneel

De recepten in dit boek bevatten dan ook minder suiker, en meer groente dan de oorspronkelijke traditionele recepten voor deze gerechten. Goed aan Sabor Sabor is zonder meer ook dat er vele vegetarische recepten (en varianten daarvan) in zijn opgenomen.

Sandra Alvarez slaagt er met dit boek bijzonder goed in om mensen Spaans te laten koken, en wel voor elk budget. Veruit de meeste recepten in Sabor Sabor zijn gemakkelijk te maken, en ook nog eens met weinig ingrediënten. Je hoeft dus niet stad en land af te gaan om ingrediënten te scoren.

Met dit boek zet je snel de beste Spaanse gerechten op tafel. Ten minste 10 eerdere kopers van dit boek vonden dit ook, want zij gaven 4 en 5 sterren bij de beoordeling van dit boek. Gemiddeld kreeg Sabor Sabor 4,6 sterren, en je bent er dan ook van verzekerd dat je een goede aankoop doet als je voor dit Spaanse kookboek besluit te gaan.

Totaal telt het boek 224 pagina’s, en voor 25,95 euro valt hij morgen al bij jou in de bus (of op de deurmat). Uiteraard krijg je voor dat bedrag een nieuw exemplaar, en daarnaast krijg je ook een versie met een harde kaft, ter voorkoming van beschadigingen.

Tasty Tapas – temperamentvol, heerlijk, typisch Spaans

Albondigas, pimientos, en boquerones, dat zijn lekkere Spaanse hapjes die je straks zelf kunt gaan maken. En het goede nieuws is ook meteen dat dit niet al te moeilijk is. Dus ben je een beginner op dit gebied, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt deze hapjes doorgaans ook in een Spaanse tapasbar bestellen, maar deze gerechtjes zelf maken is natuurlijk nog leuker.

Tasty Tapas geeft je 45 authentieke tapasgerechten (vlees, vis of vegetarisch), waarmee je gegarandeerd goed zit. Er is heel wat lekkers te maken.

Tasty Tapas – temperamentvol, heerlijk, typisch Spaans

#hapjes

Tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes, en gebakken paprika’s, zeg het zelf maar. De Spaanse gerechtjes uit dit boek zijn vooraf te serveren, voor bij de maaltijd, maar ook als volwaardige maaltijd (als je er genoeg maakt natuurlijk). En daarnaast zijn er zowel koude als warme hapjes die je met dit boek kunt gaan maken.

Tasty Tapas bestaat uit bijna 100 bladzijden, en wordt geleverd in de vorm van een hardcover. Voor 9,99 euro ben jij de eigenaar van dit gloednieuwe tapas en hapjes boek. Genieten maar!

Tapas en Pincho’s van Bowls and Dishes

Van tapas heeft vrijwel iedereen vermoedelijk weleens gehoord. En veel mensen hebben deze verrukkelijke hapjes ook weleens gegeten. Voor pincho’s geldt dat veel minder. Dit zijn soortgelijke hapjes als tapas, maar dan afkomstig uit Noord-Spanje.

In dit boek krijg je 35 geweldige recepten voor overheerlijke tapas en pincho’s. De tapas vinden hun basis in verschillende delen van Spanje, en de pincho’s hebben hun oorsprong dus in het noorden van Spanje.

Tapas en Pincho’s van Bowls and Dishes

#uiteenlopend

In dit boek krijg je uiteenlopende recepten, voor uiteenlopende tapas gerechten. Aanstekelijk zijn bijvoorbeeld de recepten voor gamba’s pil-pil, de lamsworstjes met aioli, en de escabeche.

Bij ons loopt het water al in de mond bij het horen van de namen van deze hapjes… Voor 9,95 euro krijg je een hardcover versie van dit boek thuisgestuurd, een gloednieuw exemplaar, bestaande uit bijna 100 pagina’s.

Tapas en Pincho’s werd tot nu toe meerdere keren beoordeeld, en kreeg van eerdere kopers diverse keren 4 en 5 sterren (de maximale score die je kunt geven bij een beoordeling op de Bol.com site). Gemiddeld scoorde dit boek tot nu toe 3,8 van de 5 sterren! Een goed beoordeeld tapas boek, waar je bovendien niet al te veel geld voor neerlegt.

Spaanse smaken (met de beste gerechten uit elk gewest) van José Pizarro

Nog een geweldig boek met Spaanse gerechten van José Pizarro. Ontdek de echte Spaanse keuken nu met Spaanse smaken. In dit boek vind je vele recepten voor eerlijke, regionale gerechten, boordevol smaak en temperament.

Heb je zin in manchego-ijs met kweepeer, of in serranoham, of juist in artisjokken met vongole, of ga je toch voor de chorizo met gegrilde paprika? Dit boek – hoe goed ook – maakt het niet makkelijk om te kiezen, want er zijn eigenlijk alleen maar top recepten voor sublieme Spaanse gerechten opgenomen in dit boek.

Spaanse smaken (met de beste gerechten uit elk gewest) van José Pizarro

#schrijfwijze

De schrijfwijze en de prachtige foto’s in dit boek geven een vakantiegevoel, en er zijn verschillende hoofdstukken opgenomen in dit boek die een Spaanse streek behandelen, met aandacht voor de streek zelf, en recepten die afkomstig zijn uit die streek.

Totaal telt dit boek bijna 250 pagina’s, en daar leg je ongeveer 25 euro voor neer. Voor dat bedrag ontvang je een exemplaar met een harde kaft, en een gebruikt exemplaar, dat als nieuw is. Spaanse smaken ontving 1 beoordeling van een eerder koper, en die was meteen raak: 5 sterren!

Spaanse smaken (recepten en wijnen van de beste Spaanse restaurants) van Erik Spaans

Spaanse smaken van Erik Spaans is een kookboek waarin de regionale gerechten van 13 bekende chef-koks zijn opgenomen. Erik Spaans proefde en fotografeerde voor dit boek al deze gerechten.

Elk regio heeft zo zijn bijzonderheden, en de enorme veelzijdigheid van culinair Spanje is in dit boek prachtig tot uiting gebracht, zowel in woord als in beeld. Spaans is een echte Spanje kenner, en dat zien we dan ook terug in dit boek van hem.

Spaanse smaken (recepten en wijnen van de beste Spaanse restaurants) van Erik Spaans - Boeken over Spaanse gerechten

#verhalen

Hij kan prachtig verhalen over het rustige landleven in Spanje, waarbij de lange siesta’s en vroege avonden centraal staan, maar hetzelfde kan hij over het hectische Madrileense ritme, waar je eerst moet zien en gezien worden, voor dat je laat in de avond met je vrienden of vriendinnen een hapje gaat eten. Een avondje tapasbar?

Ook dat beschrijft Spaanse op aanstekelijke wijze in dit boek. Maar niet alleen geweldige verhalen staan centraal in dit boek. Aandacht is er ook voor vele wetenswaardigheden over de 13 Spaanse wijnstreken met hun specifieke regionale keukens.

De indeling van Spaanse smaken van Erik Spaans is ook bijzonder. Het boek is namelijk ingedeeld in Noord-, Midden-, en Zuid-Spanje, en de Spaanse eilanden. De gerechten die zijn opgenomen in dit boek zijn verder prachtig in foto’s vastgelegd, en wel op locatie. Het zijn allen volledige diners, met een voor-, hoofd-, en nagerecht.

En wat hoort daar dan verder nog bij? Goede Spaanse wijn natuurlijk! De bij de gerechten geserveerde wijnen zijn door sommeliers van de desbetreffende restaurants geselecteerd, en zijn eenvoudig terug te vinden in het wijngedeelte van het boek.

Voor rond de 12 euro kun je een gebruikt exemplaar bemachtigen van dit boek, en wel in de staat ‘als nieuw’. Oftewel, een exemplaar dat niet onderdoet voor een geheel nieuw exemplaar. Totaal mag je meer dan 300 pagina’s doornemen, want het gaat hier om een flink Spaans kookboek! Wij wensen je alvast veel succes en plezier met het zelf maken van de geweldige driegangen diners die zijn opgenomen in dit boek. Alle begin is moeilijk, maar niet met dit fantastische boek!

500 tapas (heerlijke recepten voor de lekkerste tapas) van C. Watson & Maria Segura

Wil je direct nog aan de slag gaan met het maken van de beste tapas, dan kan 500 tapas weleens jouw favoriete tapas boek worden. In dit boek vind je namelijk 500 recepten voor allerlei soorten tapas! Je kunt tapas serveren als voorgerecht, als snack, als bijgerecht, of als complete exotische maaltijd.

Veel van deze recepten zijn snelle en eenvoudige recepten, voor elke smaak en gelegenheid. Er zijn recepten opgenomen voor het maken van tapas met vlees, vis, en groente. En daarnaast zijn er recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten.

500 tapas (heerlijke recepten voor de lekkerste tapas) van C. Watson & Maria Segura Boeken over Spaanse gerechten

#tapas

Zoals je ziet, dit boek biedt voor iedereen wel geschikte tapas. Of het nu gaat om een receptie, om een barbecue, of om een chic diner, tapas kan altijd en overal ingezet worden, en valt bij vrijwel iedereen in de smaak.

Met dit boek is tapas maken beslist niet moeilijk meer, het enige lastige is wellicht nog het kiezen uit de soorten tapas die je kunt gaan maken. 500 tapas bevat een uitgebreide inleiding, inclusief een bruikbaar en prettig overzicht met de belangrijkste basis ingrediënten en het keukengerei dat je nodig hebt. Zo kom je nog gemakkelijker tot de beste tapas bereidingen!

500 tapas is met bijna 300 bladzijden een redelijk dik tapas boek, maar dat mag je ook verwachten gezien er 500 recepten in zijn opgenomen.

Desondanks betreft het hier geen duur boek, want voor slechts 9,99 euro kun je dit boek al in huis halen. Via Bol.com natuurlijk! Overweeg je dit boek? Twijfel dan niet langer, want maar liefst 28 mensen hebben dit boek eerder al beoordeeld. Gemiddeld gaven zij bij hun beoordeling maar liefst 4,3 sterren, waarbij de maximale score 5 sterren is. Dit boek is omgerekend dus beoordeeld met een 8,6 als cijfer.

Spaanse lekkernijen – meer dan 65 heerlijke authentieke Spaanse gerechten van P. Aris

In Spaanse lekkernijen zijn meer dan 65 heerlijke authentieke Spaanse recepten gebundeld, en wel met begeleiding van meer dan 300 prachtige foto’s van de ingrediënten en de gerechten.

Dit boek toont je alle aspecten van de traditionele Spaanse keuken, van A tot Z, en van feestmaaltijden tot maaltijden voor elke dag, voor het hele gezin.

Spaanse lekkernijen - meer dan 65 heerlijke authentieke Spaanse gerechten van P. Aris

#paella

Ontdek hoe de Spaanse keuken werkt, en hoe veelzijdig deze is, en maak zowel klassieke recepten als plaatselijke specialiteiten en heerlijkheden. Kies je voor een klassieker, zoals de Paella met zeevruchten en Cocido, of ga je toch voor een wat minder bekend, regionaal gerecht, zoals de Marmitako, of de Asturiaanse Fabada? Kies zelf maar wat jou het lekkerste lijkt!

Er is keuze genoeg, en de meer dan 65 recepten die zijn opgenomen variëren genoeg om voor iedere gelegenheid en voor alle soorten eters wat lekkers op tafel te kunnen zetten.

Naast de prachtige recepten geeft Spaanse lekkernijen – meer dan 65 heerlijke authentieke Spaanse gerechten je ook goede informatie over de speciale Spaanse ingrediënten die er zijn, en hoe je deze het beste kunt gebruiken in je gerechten.

Denk hierbij aan olijven en olijfolie, verse groentes, specerijen en kruiden, vis en schaaldieren, vlees en haarwild, overheerlijke worst en ham, en (uiteraard) de plaatselijke wijnsoorten.

Totaal telt Spaanse lekkernijen 96 pagina’s. Daarmee is het meer een boekje dan een boek. Maar daar is de prijs ook naar, want je kunt al een exemplaar scoren voor minder dan een tientje! 2 beoordelingen tot nu toe voor dit boek. Gemiddeld 4,5 sterren! Doen, zouden wij zeggen!

Pizarro (de authentieke Spaanse seizoenskeuken) van José Pizarro & Vicky Benisson

Sappige tomaten, pittige chorizo, verse vis- en schaaldieren, verrukkelijke wijn, extra vergine olijfolie, en ibericoham, dit zijn allemaal uitzonderlijke mooie producten uit Spanje.

En deze, maar ook een hoop andere ingrediënten en gerechten, komen uitstekend onder de loep in dit boek van de Spaans-Britse kok José Pizarro en Vicky Benisson.

Je wordt door de auteurs heerlijk op reis door de seizoenen genomen in dit boek. In Pizzaro krijg je de recepten gepresenteerd voor de gerechten die de moeder van José Pizarro vroeger voor hem maakte.

Pizarro (de authentieke Spaanse seizoenskeuken) van José Pizarro & Vicky Benisson

#eenvoudig

En daarnaast krijg je ook de recepten voor de combinaties die hij vroeger in de keuken van restaurant Brindisa maakte. Stuk voor stuk zijn de recepten eenvoudig van samenstelling, en gemakkelijk te maken.

Een ander pluspunt van dit boek, de recepten zijn helder geschreven, en daarnaast krijg je van de auteurs goede randinformatie over lokale ingrediënten en producten.

Totaal telt Pizzaro 240 pagina’s, en voor nog geen 19 euro kun je hem al scoren via Bol.com. Voor dat bedrag krijg je een gebruikt exemplaar dat in goede staat verkeerd. Daarnaast ook een hardcover. Tot nu toe één beoordeling voor Pizzaro: 5 sterren, oftewel de maximale score die een boek kan krijgen!

De echte Spaanse keuken van J. Chandler

In het leven van de Spanjaarden spelen het marktwezen en verse regionale producten een belangrijke rol. De echte Spaanse keuken richt zich op basis ingrediënten en basis kook principes voor eenvoudige, eerlijke en verrukkelijke Spaanse recepten.

Verveeld over de marktkramen vind je op een Spaanse markt kramen waar schaaldieren, vis, charcuterie, wild, gevogelte, vlees, rijst- en peulvruchten, eieren en zuivel, en groente en fruit worden verkocht.

De echte Spaanse keuken van J. Chandler

#heerlijk

Elk deel van dit boek bevat heerlijke recepten, op basis van de op de markt aangeboden producten. De auteur van dit boek brengt de markt tot leven met een inleiding voor elke kraam, en uitleg over de producten die worden verkocht.

Daarnaast gaat ze in De echte Spaanse keuken ook goed in op de traditionele kooktechnieken, en ze geeft daarbij ook eenvoudige alternatieven, voor als die technieken niet zijn toe te passen.

Dit boek telt 176 pagina’s aan leesvoer, en is te krijgen voor rond de 40 euro. Helaas nog geen beoordelingen over dit boek online, maar wie weet ben jij de eerste die dit fantastische kookboek van een recensie voorziet.

De Verse Spaanse Keuken van Sergio Vasquez

De Verse Spaanse keuken bevat een geweldige verzameling van authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van etentjes met vrienden tot complete maaltijden voor het hele gezin of de familie.

Dit Spaanse kookboek legt grote nadruk op verse ingrediënten en op gezonde maaltijden. De ingrediënten die voor de recepten zijn gekozen zijn voedzaam en mager, en daarnaast maakt Sergio Vasquez ook gebruik van gezonde kooktechnieken.

De Verse Spaanse Keuken van Sergio Vasquez - Boeken over Spaanse gerechten

#voedingswaarde

Bij elk recept is aangegeven wat de voedingswaarde is, en daarnaast worden er gezonde tips gegeven. Al met al is dit een handig boek als je Spaans wilt eten, maar wel zo gezond mogelijk.

Ook voor mensen die op hun gewicht moeten letten is dit een ideaal boek. Voor 40 euro is dit kookboek van jou. Een 160 pagina’s tellende paperback in gebruikte (maar goede) staat krijg je hiervoor!

De Spaanse keuken (meer dan 350 regionale specialiteiten) van Penelope Casas

Dit is de definitieve bijbel van de Spaanse keuken, althans als het aan de schrijver van dit boek ligt… Met dit boek maak je een culinaire reis door Spanje, en je krijgt meer dan 350 regionale recepten op die rondreis door het land.

De meer dan 350 opgenomen recepten zijn afkomstig uit 7 Spaanse culinaire regio’s. Enkele voorbeelden, zodat je weet wat je kunt verwachten qua recepten? Baskische kabeljauw, romige knoflooksaus uit het noorden, kip met rode pepers uit Aragon, Bacaloo al Pil Pil, of Paella à la Marinera, een paella met zeevis, uit het zuidoosten van het land.

De Spaanse keuken (meer dan 350 regionale specialiteiten) van Penelope Casas Boeken over Spaanse gerechten

#variëteit

Waar je ook zin in hebt, of het nou vlees, vis of vegetarisch is, met dit boek kun je je naar hartenlust uitleven in je keuken, en bovendien kun je iedereen aan tafel tevredenstellen, gezien de grote variëteit aan recepten die in De Spaanse keuken is opgenomen.

Voor nog geen 16 euro koop je dit boek al aan. Voor dat bedrag krijg je een gebruikt exemplaar, dat zich in goede staat bevindt. De prijs is zeker niet dik dus, maar de omvang van dit boek wel, want het boek telt maar liefst 448 pagina’s. Kortom, je komt de winter (de lente, de zomer, en de herfst) dus wel door met dit kookboek!

Basque – Spaanse recepten uit San Sebastian & omstreken van José Pizarro

Spaans Baskenland is erg interessant, vanwege zijn geweldige keuken, van tapasbar tot sterrenrestaurant. Spaans Baskenland wordt beschouwd als een van de meest interessante culinaire regio’s ter wereld.

Deze regio staat vooral bekend om pintxos (tapasgerechten), cider, mooie markten in de open lucht, en natuurlijk de meest heerlijke vis! Met Basque laat de auteur van dit boek je zien hoe gemakkelijk het is om de meeste lekkere gerechten uit Spaans Baskenland zelf te maken, gewoon thuis in je eigen keuken!

Basque – Spaanse recepten uit San Sebastian & omstreken van José Pizarro

#menu

Denk hierbij aan allerlei soorten gerechten uit deze regio, dus de alledaagse gerechten, maar ook pintxos, en allerlei soorten verfijnde voor-, hoofd-, en nagerechten. Mooi aan dit boek is verder dat er handige menuplanners in zijn opgenomen, en wel voor elke gelegenheid.

Ga nadat je dit geweldige boek in huis hebt gehaald gelijk aan de slag met het maken van de recepten. Wat dacht je van croquetas met spinazie en geitenkaas, gekaramelliseerde peren met hazelnootijs, of een gemarineerde salade van ansjovis? Dit zijn zomaar wat voorbeelden van heerlijkheden die je met dit boek in de hand (of opengeslagen op het keukenblad) zelf kunt gaan maken!

Basque – Spaanse recepten uit San Sebastian & omstreken telt 256 pagina’s, en is te krijgen voor een bedrag van 25,95 euro. Voor dat bedrag krijg je een hardcover variant, en bovendien een gloednieuw exemplaar! Tot nu toe beoordeelden 10 mensen dit boek, en wel met gemiddeld 4,8 sterren! Oftewel, het gaat hier om een zeer goed kookboek, waar mensen dol op zijn. Ben jij de volgende die gaat genieten van en met dit boek…?

Geef een reactie