Bruiloft

Bruiloft inspiratie gezocht? Een toffe dag met deze tips!

bruiloft inspiratie

Bekijk hier de beste, leukste en hipste tips voor uw trouwerij! Laat u inspireren door deze unieke bruiloft inspiratie tips!

Bruiloft inspiratie nodig? Onze tips en ideeën voor u op een rijtje gezet!

Aan welke zaken moet je allemaal denken voor een bruiloft? We hebben de tofste tips op een rijtje gezet.

Bruiloft inspiratie: een origineel gastenboek op uw bruiloft

U kunt er voor kiezen een ouderwets gastenboek te laten tekenen door uw gasten. Maar hoe origineel is het om dit net even anders te doen.

Zo kunt u er voor kiezen een flesje wijn, of meerdere flessen te laten signeren. Bij ieder jubileum trekt u een flesje open en denkt u terug aan die mooie dag.

Andere voorwerpen welke kunnen dienen als gastenboek zijn o.a. een tuinbankje, tegels, of een spiegel. Tot slot kunt u ook denken aan een ingesproken gastenboek.

Bruiloft inspiratie: een hippe champagnebar op uw bruiloft

Gaat u voor stijl, dan kiest u voor een kekke champagnebar. Uw gasten kunnen genieten van de lekkerste champagnes, frisdranken en hippe snacks. De champagnebar kunt u op iedere gewenste locatie plaatsen. Met of zonder personeel en extra chique met een butler van Gallant & More.

Champagne bar op uw bruiloft
Champagne bar op uw bruiloft

Bruiloft inspiratie: originele trouwlocaties om niet te vergeten

Een tent kunt u overal plaatsen en is daarom erg geschikt voor een bruiloft aan huis. Tenten zijn er in verschillende maten en vormen. Een circustent is weer net even anders en geeft direct een feestelijk gevoel.

Naast dat u op een vaste locatie uw huwelijksfeest kunt vieren, is het ook gaaf dit op een (zeil)boot te vieren. Breng na het feest uw huwelijksnacht door op de boot, en geniet al dobberend na van uw feest

Geen diner, maar hapjes op uw bruiloft

Het is vrij traditioneel om met al uw gasten aan tafel te gaan zitten, om heerlijk uitgebreid te tafelen. Vaak is het dan wel zo dat u op die manier maar weinig gasten spreekt.

Veel makkelijker is om gedurende de dag een aantal hapjes te laten bedienen. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten en meer tijd om te schitteren op de dansvloer. U kunt bediening inhuren voor uw trouwerij bij Gallant & More.

Butler in dienst op uw bruiloft

Een butler voor op uw trouwerij? Niet te ouderwets? Nee, zeker niet met een butler van Gallant & More! Hip, chique en ontzettend handig.

Denk maar aan het ontvangst van uw gasten, het aannemen van cadeaus door de butler, tot aan de bediening. Er zijn heel veel mogelijkheden voor op uw bruiloft.

Bruiloft inspiratie: trouwvervoer hoeft niet luxe te zijn!

Normaliter zijn het de mooie, klassieke, dure bolides die het aanstaande bruidspaar vervoeren. Had u al eens gedacht aan een ouderwets VW-busje. Ouderwets cool vervoer!

Volkwagen busje als trouwvervoer
Volkwagen busje als trouwvervoer

Originele trouwschoenen voor op uw bruiloft

Niets zit zo lekker als een paar sneakers. Tenslotte is het wel noodzakelijk om hier een hele dag op te lopen en te schitteren op de dansvloer. Lekker hip en niet zo stijfjes als een paar nette schoenen. Geef er een extra touch aan door een persoonlijke notitie op te laten zetten.

Lees ook: 25 jaar getrouwd ideeën

Festival bruiloft, voor een hippe bruiloft

Helemaal hot & happening op dit moment zijn de festival bruiloften! Een eigen minifestival op een terrein dat daarvoor geschikt is.

Rollende keukens, popcornbar, whiskybar, veel kleuren en een fijne achtergrond sound zijn de woorden die van toepassing zijn. Klinkt als muziek in de oren toch?

Lekkere drankjes op jouw feest

Photobooth op uw bruiloft

U kent het fotohokje wel van het station. Snel even een kekke foto laten knippen in een veel te nauw hokje. Het liefst met teveel mensen erin.

Op een bruiloft is dit ook erg leuk om te doen. Zo heeft u direct een leuk aandenken aan uw gasten. U kunt een goedkope photobooth huren via Huren.nl.

Huwelijksreis zonder gadgets

Heerlijk van elkaar genieten tijdens uw huwelijksreis, zonder een stoorzender. Dat is mogelijk wanneer u alles thuislaat. Van uw mobiel, tot aan de laptop. Zo heeft u alle tijd voor elkaar en kunt u maximaal genieten. Een fotocamera is uiteraard toegestaan.

Aan het einde van uw trouwfeest komt het vaak tot handen schudden. Soms zijn het er zoveel dat u daar veel tijd aan kwijt bent.

U kunt het eenvoudig oplossen door een tafel te creëren met daarop een bedankkaart in de vorm van een visitekaartje. Voeg daar een webadres aan toe, waarna uw gasten alle geschoten kiekjes kunnen bekijken. En eventueel ook eigen gemaakte foto’s van de bruiloft kunnen uploaden.

Ook kunt u op dit webadres een leuke video plaatsen, gemaakt door een videograaf.

Trouwringen zijn overbodig

Een bezegeling van uw liefde is mogelijk met een trouwring, maar het kan ook op andere manieren.

Wat te denken van een heuse tattoo, welke symbool staat voor jullie liefde. Ook kunt u ervoor kiezen een ander sieraad in te zetten als symbool voor jullie liefde, zoals een ketting.

High tea Bruidstaartjes

Een verzameling taartjes in klein formaat, maakt plaats voor de torenhoge bruidstaart. Zo is er meer keus en voor ieder wat wils. Het staat ook nog eens heel leuk, met een tafel vol met verschillende smaken en kleuren.

Vuurwerk op uw bruiloft

Vuurwerk mag u als consument enkel afsteken rond de jaarwisseling. Echter worden er uitzonderingen gemaakt, wanneer u het vuurwerk laat verzorgen door een professioneel bedrijf. Deze bedrijven hebben hier vergunningen voor en kunnen dus voor een spetterend einde van het feest zorgen.

Winterse bruiloft

Het is waarschijnlijk niet het eerste wat in uw opkomt als het gaat om het jaargetijde om te trouwen. Desondanks kan het heel fraai zijn om te trouwen in de winter.

Ten eerste zijn dit de goedkoopste maanden. Als het een beetje meezit, kunt u genieten van prachtige winterse taferelen.

Tot slot kunt u het eten ook helemaal aanpassen aan de winter. Lekker aan de hutspot of een stoofpotje? In de winter kan het!

Vuurkorf voor een gezellig sfeertje

Hashtags op uw trouwerij

Ga met de tijd mee en bedenk een aantal hashtags rondom de bruiloft. Deze kunt u op een (krijt)bord vermelden, zodat uw gasten op een leuke manier een vermelding kunnen maken, op twitter.

Geheime bruiloft

De geheime bruiloft (surprise huwelijk): nodig uw gasten uit met het idee dat het om uw verjaardagsfeest gaat. Uw gasten zullen verrast zijn, wanneer ze er achter komen dat het om een trouwerij gaat!

Op de (bak)fiets naar uw bruiloft

Origineel, goedkoop en goed voor de lijn! Kom op de fiets naar uw bruiloft en laat uw gasten versteld staan. Kijk hierbij wel uit voor uw trouwjurk. Een bakfiets kun je eenvoudig huren via Huren.nl.

Bakfiets voor jouw bruiloft
Bakfiets voor jouw bruiloft

Kamperen op uw bruiloft

Lekker knus in een tent na een geweldig feest. Ideale plek voor uw gasten om in te overnachten. Uiterst geschikt voor een festival bruiloft!

Dit waren ze: de beste bruiloft inspiratie tips!

Geef een reactie