Feest, Feestbenodigdheden

Hilarische vrijgezellenfeest spelletjes: inspiratie tips!

vrijgezellenfeest spelletjes

Het plannen van een vrijgezellenfeest kan een uitdaging zijn. Je wilt immers dat dit de perfecte avond wordt voor de aanstaande bruid of bruidegom. Daarom ben je hier! In dit blog ga je ontdekken hoe je een avond vol plezier en hilariteit kunt organiseren met de beste vrijgezellenfeest spelletjes. Of je nu binnen of buiten speelt, of je nu kiest voor een mannen- of vrouwenvrijgezellenfeest, wij hebben de juiste ideeën voor je. Zet je schrap en duik in de wereld van creatieve en vermakelijke vrijgezellenfeest spelletjes.

Wat is leuk om te doen voor een vrijgezellenfeest?

Een vrijgezellenfeest is een unieke gelegenheid om even alles los te laten en helemaal los te gaan. Wat kan dan beter zijn dan het organiseren van spelletjes om de stemming erin te krijgen?

Een spel dat de toon kan zetten, is ‘Stoute Spelletjes‘. Het spel bevat meer dan 40 ondeugende uitdagingen die zorgen voor hilarische momenten. Denk aan uitdagingen zoals het sturen van een foto van je ondergoed naar een willekeurig contact, of het doen van een sexy dansje op één been.

Een ander leuk spel is ‘Shot Bingo – Bingo Drankspel‘. Dit is een unieke twist op het klassieke bingospel, waarbij elk genoemd nummer wordt gevierd met een shotje.

Daarnaast zijn er talloze spelletjes die je kunt organiseren zonder iets te hoeven kopen. Hier zijn een paar ideeën:

 • Fotosafari: Verdeel je groep in teams en geef elk team een lijst met items of situaties die ze moeten vastleggen op de camera. Dit kan variëren van een rode auto, een stel dat zoent, tot aan een hond in een trui. Het team dat aan het eind van de dag de meeste items van de lijst heeft vastgelegd, wint.
 • Scavenger hunt: Een Scavenger Hunt is een leuke manier om de stad te verkennen. Stel een lijst samen van verschillende items die de groep moet verzamelen, zoals een bierviltje, een selfie met een barman of een handtekening van een volslagen vreemde. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.
stoute spelletjes

#stoutespelletjes

40 hilarische uitdagingen waarmee je de bachelor goed aanpakt!

Spelletjes vrijgezellenfeest mannen

Bij het organiseren van een mannenvrijgezellenfeest is het belangrijk dat er genoeg humor en competitie is. Hier zijn enkele ideeën om de aanstaande bruidegom en zijn vrienden te vermaken:

 1. Opdrachten T-shirt: Dit is een klassieker. Laat de vrijgezel rondlopen met een T-shirt vol met uitdagende en grappige opdrachten. Je kunt zo’n shirt kopen, maar het is nog leuker om zelf opdrachten te bedenken die passen bij de persoonlijkheid en humor van de vrijgezel.
 2. Blind makeover: Dit spel is perfect voor de vrijgezel die ijdel is. Blinddoek hem en laat zijn vrienden hem een make-over geven. Het resultaat kan variëren van hilarisch tot angstaanjagend, afhankelijk van de vaardigheden van de vrienden.
 3. Flirt challenge: Dit spel test de versierkunsten van de vrijgezel. Laat hem vrouwen in de bar benaderen met de gekste openingszinnen die jullie kunnen bedenken. Elk succesvolle versierpoging levert punten op.
 4. Center of attention: Dit is een spel voor de vrijgezel die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Laat hem een straatartiest imiteren op een drukke plaats in de stad, of organiseer een flashmob.
 5. Huiselijke hemel: Voor de vrijgezel die liever thuis is, organiseer een game- of filmavond met al zijn favoriete snacks en drankjes.
 6. Stuntman voor een dag: Dit is voor de durfal. Laat de vrijgezel een spannende en gedurfde stunt uitvoeren die wordt vastgelegd op camera. Dit kan een sprong uit een vliegtuig zijn of abseilen van een hoge brug. Zorg wel dat de veiligheid gegarandeerd is!
opdrachten tshirt

#opdrachtentshirt

Laat de vrijgezel alle opdrachten afvinken met dit t-shirt!

Spelletjes vrijgezellenfeest vrouwen

Het organiseren van een vrouwenvrijgezellenfeest hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het draait allemaal om plezier hebben, lachen en een geweldige tijd hebben met vriendinnen. Hier zijn enkele spelideeën:

 1. Spencer Fleetwood Jizz – Drinking Game: Dit is een pikant drankspel dat binnen en buiten kan worden gespeeld. Het spel bevat ondeugende vragen en opdrachten die zeker voor hilariteit zullen zorgen.
 2. Piemelwerpen: Dit spel is een klassieker voor vrouwenvrijgezellenfeesten. Het doel is om ringen over een opblaasbare piemel te gooien. Voor extra plezier, maak er een drankspel van.
 3. Schatzoeken: Dit is een stedelijk spel waarbij je in groepen verschillende items moet verzamelen. Maak het spel ludiek en beschamend voor extra lachbuien.
 4. Fotowedstrijd: Dit is een leuk spel waarbij de deelnemers foto’s moeten maken van bepaalde lichaamsdelen van mannen, zoals baarden, tattoos of biceps. De mooiste foto wint.
jizz

#Pikantdrankspel

Beantwoord ondeugende vragen en opdrachten!

Vrijgezellenfeest spelletjes buiten

Of je nu kiest voor een mannen- of vrouwenvrijgezellenfeest, er zijn genoeg leuke spelletjes die je buiten kunt spelen:

 • Back to the future: Ga naar een openbare plek en gedraag je alsof je in een andere tijd leeft. Draag kleding uit die periode en doe alsof je geen idee hebt van de moderne technologieën. Leg alles vast op camera voor extra plezier.
 • Flash forward: Dit spel is gericht op de toekomst. Laat iedereen zich voorstellen hoe het leven van de vrijgezel er over 5, 10 of 15 jaar uitziet. Laat hen dit uitbeelden in een toneelstukje of een lied.
 • Het grote vrijgezellenfeest spel: Dit spel is bedoeld om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het feest. Roep de hulp in van voorbijgangers om opdrachten te voltooien of items te verzamelen. De resultaten kunnen hilarisch zijn!

Conclusie

Vrijgezellenfeesten zijn een geweldige gelegenheid om de aanstaande bruid of bruidegom te vieren. Of je nu de voorkeur geeft aan ondeugende spelletjes, klassieke spellen of avontuurlijke buitenactiviteiten, het belangrijkste is dat je samen plezier hebt. Hopelijk hebben deze suggesties je op weg geholpen om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren. Heb jij nog andere leuke ideeën voor vrijgezellenfeest spelletjes? Laat het ons weten in de reacties!