Cadeau

De 9 leukste cadeaus voor mannen

leukste cadeaus voor mannen

Als we de meeste mannen samenvatten, komen we uit op bier en voetbal. Tegenwoordig hebben mannen echter een breder interessegebied en dat maakt het ook weer makkelijker om cadeaus te geven. Voor degenen die dit toch nog als een ware uitdaging zien, volgen hier een aantal tips voor het geven van de leukste cadeaus voor mannen.

Whisky

Whisky is een echte mannen drank. Mannen nemen er ook echt de tijd voor om een wisky te drinken. Fabrikanten hebben daar rekening mee gehouden door niet alleen de wisky in een mooie fles te doen, maar ook van de verpakking een aandachtstrekker te maken.

Een wisky is een drank waarbij de smaakpupillen echt worden getriggerd en de vaak rokerige smaken doen het erg goed bij mannen. Met een goede wisky kun je dus niet verkeerd gaan.

Lees ook: de beste boeken over whisky

Bierpakket

Mannen blijven toch mannen en drinken graag bier. Het is echter niet aan te raden om met de standaard Heineken sixpack aan te komen, want die kennen we inmiddels wel.

Vanuit België zijn inmiddels vele soorten speciaal bier overgewaaid die het bier dat we kennen naar een hoger niveau hebben getild. Zo kun je kiezen voor blond, dubbel of triple. Brouwerijen spelen ook in op het speciale moment door de bier een unieke naam te geven, wat vaak voor hilarische momenten zorgt.

Daarbij is het leuk om een bierpakket cadeau te geven, zodat de man kan onderzoeken welke smaak hij het lekkerste vindt.

zomer bier pakket
Zomer bier pakket

Barbier treatment

De barbier is terug van weggeweest! We zien steeds meer kappers speciaal voor mannen. Voor de meeste mannen is het uiterlijk ook erg belangrijk. In deze zaken wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het kapsel en de eventueel bijbehorende baard, maar men kan ook genieten van een biertje of whisky. Op deze manier nemen mannen hun genietmoment en het is dan ook erg leuk om dit aan hen te geven.

Sportieve activiteit

Vanaf kinds af aan is het al duidelijk dat jongens over het algemeen avontuurlijker zijn dan meisjes. Dit verandert niet op latere leeftijd. Je bent volgens hen nooit te oud voor een potje paintball of karten.

Neem daarom de man eens mee naar zo’n circuit en daag hem uit jou te verslaan tijdens een potje Paintball. Dit is niet alleen leuke afleiding, het zorgt ook voor een goede quality time met vrienden.

potje paintball
Potje paintball

Voetbalwedstrijd

Naast het feit dat de meeste mannen ervan genieten zelf actief te zijn, blijft het ook leuk om naar sport te kijken. Met name voetbalwedstrijden blijven populaire evenementen om bij te wonen. Geef daarom eens kaartjes voor een thuiswedstrijd van zijn favoriete club.

Sieraad

Vroeger droegen mannen alleen horloges als sieraad en dat was dan vooral met een praktische reden. Tegenwoordig zijn er steeds meer armbanden en kettingen die mannen kunnen dragen.

Een stoere armband haalt namelijk de hele outfit op en het ziet er ook gewoon heel mooi uit. Daarbij zien mannen het als een compliment dat je een sieraad hebt gekocht voor hen.

Verzorgingsproducten

De meeste mannen houden het qua verzorgingsproducten bij shampoo en douchegel. Scheerschuim kan apart worden gekocht, maar de meeste douchegels lenen zich daar ook goed voor.

Je kunt het verzorgingsritueel van de man afmaken door hem een lekkere aftershave te geven, waardoor hij de hele dag lekker blijft ruiken.

Een andere tip is een goede dagcrème, want ook mannen willen een fris gevoel hebben zodra ze opstaan. Met deze tips komt de man verzorgd de dag door en geef je hem daarmee een goed gevoel.

aftershave
Aftershave

Dinercheque

Het kan zijn dat de meeste mannen misschien niet graag in de keuken staan, maar ze houden alsnog van lekker eten. Het is daarom leuk om hem een dinerbon te geven waarmee hij uit eten kan met zijn partner of met vrienden. De liefde van de man gaat tenslotte door de maag. Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere cadeaubon.

Speciale koffie

Als je aan een man vraagt wat het eerste is dat hij doet zodra hij opstaat is het koffie drinken. Het is voor te stellen dat de standaard merken op een gegeven moment gaan vervelen.

Lees ook: boeken over koffie

Geef hem daarom eens echt goede koffie, van een speciaalzaak. Je kan hem ook meerdere koffie smaken geven, zodat hij erachter kan kopen welke koffie het lekkerst is. Op die manier kan je bijdragen aan een goede start van zijn dag.

Geef een reactie