Feest

3D afbeeldingen laten maken: een leuke toevoeging voor ieder feest!

3d afbeeldingen laten maken feest

Op zoek naar een leuke beleving voor op jouw feest of bedrijfsborrel? Wist je dat je ook 3D afbeeldingen kunt laten maken van jouw gasten? Daarover vertellen we graag meer in dit blog.

Klein3D maakt 3D afbeeldingen mogelijk met haar innovatieve gezichtsscanner

Maak kennis met Scannie, een gezichtsscanner die makkelijk op iedere locatie te plaatsen is. Scannie is een innovatieve, spectaculaire scan- techniek. Deze tool maakt gebruik van 9 hightech camera’s, waarmee in een fractie van enkele seconden op meerdere manieren 3D afbeeldingen kunnen worden gemaakt. Leuk voor jouw feest of bedrijfsborrel!

Ben je op zoek naar een actieve beleving, waarover nog lang gesproken zal worden? Scannie maakt jouw feest of event tot een succes. Als je voornemens bent iets te organiseren, dan wil je je immers graag onderscheiden, is het niet?

3d beelden
Voorbeelden van 3D beelden door Scannie!

Waarom is het innovatief?

Middels de software van Scannie kan een gezicht op enkele honderden manieren worden afgebeeld. Hiervoor maakt Scannie handig gebruik van een 23 inch touchscreen in combinatie met een touch pen.

Iedere gast kan een eigen karakter samenstellen. Er zijn honderden karakters beschikbaar: voor ieder wat wils. Ook kan er worden gekozen uit diverse thema’s.

Welke beleving kun je verwachten?

Na het maken van foto’s transformeren jouw gasten in vrolijke dansende digitale animaties. Hoe te gek is dat?

Geef je eigen 3D afbeelding een eigen uiterlijk

Vervolgens is het mogelijk om alles aan de afbeelding te wijzigen: van de haardracht, kleding, tot aan het schoeisel. Zelfs het voetstuk kun je laten graveren met een eigen stukje tekst.

Laat je collega’s genieten van een hapje of drankje terwijl ze live meekijken naar wat hen te wachten staat. Eén ding is zeker: het zal een echte eyecatcher zijn op het feest! Presenteer de beleving op grote schermen, dit vergoot immers het plezier.

Wil je jouw eigen opstelling en ontwerp in de huisstijl van je bedrijf, evenement of feest? Dat kan allemaal! De invulling van de tekst, het logo en het thema bepaal je vooraf zelf. Daarmee is dit concept tevens zeer geschikt voor promotionele doeleinden.

Stoere chick!

2D foto als aandenken mee naar huis

Zijn jouw gasten klaar met het samenstellen van 3D beelden? Direct daarna, kan ieder gast een gepersonaliseerde 2D foto mee naar huis krijgen.

Bestellen van een 3D beeld, dat is waar het om gaat!

Hier stopt de beleving niet, want de organisator kan zelf bepalen of het zijn gasten nog een keer wilt verrassen. Van de foto die gemaakt is kan een geprinte ‘3D Mini Me’ worden gemaakt. Dit gepersonaliseerde beeld kun je bij diegene thuis laten bezorgen. Dit moet wel indruk maken, niet waar? Jouw gasten zullen een blijvende herinnering hieraan overhouden.

En ook daarin zijn de mogelijkheden legio. Het 3D beeld kan op diverse manieren worden gepresenteerd. Wat denk je bijvoorbeeld van een 3D beeld met een eigen logo op het voetje? Alle beeldjes zijn volledig aan te passen aan de huisstijl die jij wenst te krijgen.

Mochten er vragen zijn over Scannie, voel je vrij de website te bezoeken.

Geef een reactie