Themafeest

Een Great Gatsby feest: tot in de puntjes verzorgd

great gatsby

Het is uiterst populair om themafeestjes te houden en uiteraard leent het aloude thema Great Gatsby zich hier uitstekend voor. Wie wil er nu niet even helemaal terug in de tijd, zichzelf in een periode wanen toen galant nog hoogtijd vierde en zowel de heren als dames gekleed gingen in stijlvolle kleding. Maak kennis met het Great Gatsby feest thema!

Als inspiratiebron mag de feest liefhebbende miljonair Jay Gatsy van het gelijknamige boek ‘The Great Gatsby’ niet ontbreken tijdens een dergelijk uitbundig themafeest.

Fraaie outfits met Flapper-jurkjes en elegante pakken, gecombineerd met passende accessoires als Charleston-bandjes, parelkettingen of bolhoedjes maken de look helemaal compleet.

Een bediende zorgt ervoor dat alle gasten optimaal verzorgd worden en creëert de ultieme Gatsby sfeer.

Great Gatsby feest: een uitbundig themafeest

Tijdens de onstuimige jaren 20 waren er veel ontwikkelingen op diverse gebieden van het leven, zoals mode, muziek, lifestyle en zeker de welvaart.

Veel mensen konden instappen in een tijdperk van ‘easy money’ en dit was uiteraard volop reden voor uitbundige feestelijke gelegenheden om het geluk en leven te vieren.

art deco stijl roaring twenties uitnodiging

#uitnodiging

De leukste uitnodigingen voor een Great Gatsby feestje! Een kaart in art deco stijl voor een spetterend feest!

Ook nu leven we in een tijd waarin steeds meer mogelijk wordt. Nachtclubs, jazzcafés en galafeesten zijn allemaal weer in opkomst en kan herkenbaar worden gerefereerd aan een periode waarin met name illegale feesten tijdens de Speakeasy uitermate in trek waren.

Om deze sfeer in alle glorie te realiseren voor jouw Great Gatsby themafeest is juiste bediening nodig. Bij Gallant and More kun je heel eenvoudig ervaren bediendes inhuren om op stijlvolle manier de gasten te bedienen en te voorzien van gemak en vermaak.

Flapper Girl
Flapper Girl

Wat is de dresscode voor Great Gatsby?

In de jaren 20 werd de kledingstijl steeds eleganter en sjieker, zeker wat betreft de outfits voor de mannen. Mooie tweed pakken, met bijpassende pantalon, jas en pet maakten het geheel compleet.

Voor de dames kwam de garçonne look op, waarbij de kledingstijl voornamelijk recht van vorm was en redelijk mannelijk overkwam. De vrouwelijke rondingen kwamen enkel minimalistisch in beeld.

Daarentegen werd de dresscode een stuk minder preuts, doordat de rokken aanzienlijk korter werden en de kleding meer voluptueus.

De stoffen werden meer transparant en de dames gingen rayon kousen dragen in plaats van dikke maillots. Een open rug werd ook eerder toonbeeld van de kledingstijl. De kleuren waren opzichtig, van metallic, goud en zilver, tot zwart, rood of wit. Met name de Flapper dress werd een iconisch kledingstuk voor menige dame in deze roerige tijdsperiode.

Speakeasy uitbundig vieren

In een tijd waarin de drooglegging een feit was, vond iedereen manieren om uitbundig feest te vieren. Illegale locaties waar cocktails, goktafels en live optredens aan de orde  van de dag waren, maakten de weg vrij voor spannende en uitbundige themafeesten.

Met een themafeest als de Great Gatsby moet hier uiteraard volop op worden ingespeeld en kun je proeven aan de uitdagende en rijke leefstijl perikelen van weleer.

Door een bediende in te huren bij Gallant and More weet je zeker dat jouw themafeest een waar succes wordt. De bedienden zijn uitermate professioneel ingesteld. Ze weten precies waar ze moeten inspringen om het de gasten naar hun zin te maken.

stijlvolle bediening tijdens een great gatsby feest
Stijlvolle bediening

Service van een bediende

Als je een bediende van Gallant and More inhuurt, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Onze bedienden zullen alles in werking stellen om de gasten met elkaar te verbinden. Dit zodat iedereen zich op hun gemak voelt en niemand buitengesloten wordt.

Ze dragen bij aan het serveren van drankjes en hapjes.

Ook kan de bediende dienst doen als speaker of presentator om de hele avond aan elkaar te breien en de avond in goede banen te leiden. De bediende zal hapjes voorbereiden en deze eveneens serveren, zodat alle gasten van voldoende lekkere hapjes zijn voorzien.

Ook de jassen zullen worden aangenomen. En achteraf heb je geen omkijken naar het opruimen van tafels, aangezien de bedienden dit eveneens op zullen pakken.

Parelketting
Parelketting

Een hele zorg minder

Door een bediende in te huren voor een feestje met Great Gatsby thema, weet je zeker dat alles goed geregeld zal zijn. Het kan een onoverzichtelijke chaos worden als je alles zelf moet gaan regelen en uitvoeren.

Je kunt immers niet zelf zowel de gasten ontvangen, jassen aannemen en de hapjes voorbereiden en serveren. Door hiervoor bediening van Gallant and More in te huren, kun je rekenen op een hele zorg minder.

Online kan dit heel eenvoudig worden geregeld en je kunt vervolgens zelf ook met ontspanning naar het feest uitkijken.

Onze bediening kan optreden als gastheer en tevens het serveren en begeleiden van gasten voor hun rekening nemen. Je hebt zo zelf nergens meer omkijken naar.

Bediening inhuren als populaire optie

Je hoeft er zeker niet meer van op te kijken dat menig uitbundig themafeest gebruik maakt van bediening. Dit is een optie die in populariteit enkel aan het toenemen is, dus voel je hier geenszins over bezwaard.

Geniet van de voordelen hoe deze optie alle zorgen voor u wegneemt en enkel bijdraagt aan het garanderen van een succesvolle feestavond tijdens het Great Gatsby feest op locatie.

De bediening van Gallant and More heeft zich reeds bewezen en kan ook voor jouw feest worden ingehuurd. Een professionele bediende inhuren kan reeds op betaalbare wijze voor jouw feest geregeld worden.

Bediende inhuren voor Great Gatsby feest

Je kunt bij Gallant and More heel eenvoudig een exclusief zelfstandig werkende bediende inhuren voor jouw Great Gatsby feest. Alle wensen worden vooraf uitvoerig met je besproken, zodat het voor iedereen duidelijk is wat er van de bediende op de desbetreffende avond verwacht of verlangd wordt. 

Uiteraard wordt er eveneens meegedacht over de voorbereidingen van het feest zelf. Dit wat betreft de drankinkoop en andere benodigde elementen die van het feest een gegarandeerd succes zullen maken.

Binnen slechts 12 uur na aanvraag, krijg je antwoord op alle vragen ter voorbereiding van het feest.

Uiteraard zal de bediende zelf ook in luxe kledij verschijnen, zodat dit helemaal in stijl met het feestthema zal zijn. Gallant and More bied je professionele bedienden voor een gepassioneerde, stijlvolle bediening waarbij immer oog voor detail de service succes verzekerd maakt.

Geef een reactie