Feest

De nieuwste trend op ieder feest?

trend feest

Binnenkort een feest op de planning, waarbij je écht wilt genieten? Wellicht gaat dit de nieuwste trend worden op ieder feest. 

Was het gezellig?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je viert jouw verjaardag en eigenlijk ben je alleen maar in de weer met het verzorgen van jouw gasten. Aan het einde van het feest, heb je eigenlijk niemand gesproken en is jou alles ontgaan. Je bent doodmoe en je wilt slapen! Herkenbaar?

Een dubbele kater na het feest

De volgende dag staat er nog een aangename verrassing op jou te wachten. Naast de aanwezige kater, staat het hele huis op de kop! De afwas staat torenhoog en de muren waren ooit wit. Was het dit allemaal waard?

uitnodiging feestje

#uitnodiging

De leukste uitnodigingen voor ieder feest! Zorg dat je goed voor de dag komt met een toffe uitnodiging.

De nieuwste trend op jouw feest staat klaar!

Heb jij ooit weleens gedacht aan het inhuren van een butler voor jouw feest? Waarschijnlijk niet! Maar het kan en het is een ware aanvulling voor jouw feest.

Via Gallant & More kun jij een party butler inhuren. Gekleed in smoking zal de butler jouw gasten voorzien van alle gemakken.

In het begin zul je moeten wennen aan het idee dat je niets hoeft te doen! Maar die gedachte zal snel verdwijnen. Je zult ontzettend blij zijn als jij aan het einde van jouw feest hoort dat jouw gasten het aan niets ontbrak. Maar net zo belangrijk is dat jij hebt kunnen genieten van jouw feest!

Afwas torenhoog
Afwas torenhoog

Interesse in onze diensten?

Wij geven jou de garantie dat je feest zal slagen met de aanwezigheid van onze butler. Via ons offerte formulier kun jij vrijblijvend een prijsopgave opvragen. We zullen vervolgens een op maat gemaakte offerte versturen.

Geef een reactie